Promotie!

Pana la 31 iulie 2013 se pot pune avansuri la cumparaturi pe clasa 3 economica. Va rog sa urmariti mai jos ce se intampla cu avansurile dumnevoastra si cati bani puteti castiga fiind printre primii din Romania care vor face acest pas.Oamenii traiesc de la un salariu la altul muncind din ce in ce mai mult, numai pentru a-si asigura cele necesare supravietuirii. De ce? Pentru ca au cazut in capcana schimbarii timpului contra bani. Acesta este modelul pe care ni l-au aratat parintii nostri si in care am ajuns sa credem orbeste.

Nu ne-au invatat insa ca exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platiti permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru ca toti dispunem de resursa numita timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificarii timpului, transformandu-l in resurse financiare. Daca la aceasta ecuatie adaugam puterea internetului , reusita afacerii e sigura.

Va rog sa urmariti prezentarea care face diferenta intre cele 2 tipuri de venit: venitul pasiv care vine fara sa mai muncesti si venitul care nu vine daca nu mai muncesti.

Telefon contact:  0726706470                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu